Våra åtaganden

För oss är det en självklarhet att kunden vill ha valuta för investerade pengar. Vårt mål är att skapa lönsamhet för kunden genom att erbjuda säkra och hållbara lösningar inom godsflödeshantering, lagerhållning, service och uppdatering av befintliga system.

Vi erbjuder flexibla lösningar som möter högt ställda mekaniska och styrtekniska krav. Det vill säga helautomatiserade processer för bättre funktion och ett maximaltutnyttjande av anläggningen.Tillsammans med våra kunder och vår samarbetspartner, Bang Kran systeme GmbH, i Tyskland har vi utvecklat några av Europas modernaste kransystem. Midroc Crane System står för funktionsåtagande för hela leveransen

  • Lager och logistiksystem

    Midroc är automationsspecialister som kombinerar industriella system med mekanik för ökad enkelhet för våra kunder. Våra lösningar säkerställer en av de mest betydelsefulla processerna i tillverkande industriföretag – intern materialflödeshantering - och bidrar därmed till lönsammare affärer och säkra arbetsplatser.

  • Service/support

    För att garantera maximal säkerhet och tillgänglighet för våra kransystem erbjuder Midroc Automation service och support under hela livscykeln.